Återvinning skräp Stockholm

Hallå där Stockholmare! Vi sköter din återvinning skräp Stockholm. Du pekar och vi bär! Våra kunder är kontor, lokaler, butiker eller privatpersoner och lager. Vi utför också tömning och städning av dödsbon. Inget är för litet eller för stort. Dessutom gör vi allt med en respekt för miljön. Du behöver bara kontakta oss Pixall så sköter vi återvinningen åt er. Vår service är enkel och snabb. Vi hämtar och tar hand om det du vill bli av med. Återvinning skräp Stockholm som gör vår service ännu smidigare. Kontakta oss vid gårdsstädning eller hämtning av byggavfall. Om din bostadsrättsförening behöver forsla bort skräp eller om du utför en vindstömning kan du kontakta oss på Pixall. Med oss är återvinning skräp Stockholm kontaktar du oss lätt. Vi är en blandning av en flyttfirma och en sophanteringsfirma. Behöver du få skräp eller grovsopor hämtade? Behöver du tömma ditt förråd? Sedan starten har vi tagit hand om allt från enstaka prylar till tömning av större lokaler.

Återvinning skräp Stockholm

Återvinning skräp Stockholm har aldrig varit enklare

Slipp trippen till tippen! Vill du boka en hämtning av hela möblemanget eller en enstaka sak så hjälper vi dig enkelt och effektivt och allt med ett leende.  Vi är ett återvinningsföretag som lägger stor vikt vid service och miljö. Vi hämtar cyklar, möbler, byggavfall, trädgårdsavfall och allt möjligt annat. Istället för att själv åka till tippen kan vi se till att era saker återvinns. Vi har ett personligt engagemang och vi är experter på återvinning.

 

Vi hämtar och tar hand om:

Grovsopor

Trädgårdsavfall

Cyklar

Dödsbon

Vindstömningar

Möbler

Byggavfall

Soffor

Bord

Kläder

Porslin

Glas

Färgburkar

Skräp

Gummi

Metall

Förrådstömning

Lokaltömning

Vi tar hand om dina grovsopor i Stockholm med omnejd

Så här går det till:

Ring, smsa eller maila så bokar vi en hämtning. Vi kommer på bokad tid. Du pekar och vi bär.

Vi har bokningsbara tider mellan 8:00-20:00. Vill du boka en hämtning till efter jobbet så har vi oftast eftermiddag/ kvällstid inom ett par dagar.

Snabbt, billigt och enkelt! Välkommen till Pixall